WOW! AKADEMIJA: DIJELJENJE ZNANJA I VJEŠTINA UNUTAR JAMNICE

WOW! AKADEMIJA: DIJELJENJE ZNANJA I VJEŠTINA UNUTAR JAMNICE

Interna akademija, pod nazivom WoW! Akademija (WoW = „Well of Wisdom“), sustav je dijeljenja znanja i vještina unutar Jamnice koja dolaze upravo od naših zaposlenika.

U sklopu WoW! Akademije, edukacije su dostupne svim zaposlenicima, a jednom mjesečno temom je obuhvaćeno jedno od četiri područja: stručna/tehnička znanja (npr. Excel, Cognos, izrada prezentacije u PowerPointu…), poslovni procesi (proces nabave, HR for non HR, budžetiranje i planiranje…), osobni razvoj (upravljanje projektima, asertivna komunikacija, poslovni bonton i poslovno dopisivanje…) ili neko drugo područje koje naši zaposlenici prepoznaju kao važno za dijeljenje (upravljanje kućnim budžetom, balans privatno-poslovno…).

Od pokretanja WoW! Akademije prošlo je nešto više od godinu dana, a od tada su naši WoW! treneri održali preko 20 edukacija na kojima je sudjelovalo više od 300 zaposlenika.

WoW! Akademija okuplja 25 interna trenera, od koji su neki svoje znanja i iskustvo kroz edukacije već podijelili s ostalim zaposlenicima, a dok će neki od njih tek održati edukaciju.

Njima smo iznimno zahvalni na volji, trudu i spremnosti da svoja znanja dijele kroz našu akademiju te smo one trenere koji su do sada održali edukacije, nagradili i sa simboličkim nagradama.

Naravno – bez naših zaposlenika koji su „žedni znanja“ ne bi niti bilo WoW! Akademije!. 😊

Citati trenera:

Super je vidjeti da su podiieljena znanja kroz WoW! akademiju kolegama korisna i primjenjiva za njihov rad. Uz to, lijepo je upoznati se s kolegama iz različitih sektora i dobiti bolje razumijevanje o njihovim aktivnostima i poslovima.

– Mario Kovačević, viši voditelj poslovnog planiranja i izvještavanja

Edukacije su prilika da osim prijenosa znanja i vještina bolje upoznamo kolege i kolegice unutar kompanije, da se dokažemo sebi i drugima, dobro se zabavimo, a možda i sami nešto naučimo.
Branka Šoštarić, rukovoditeljica marketing kanala Grupe pića