JAMNICA PREDSTAVLJA TOCO: NOVO OSVJEŽENJE NA TRŽIŠTU

JAMNICA PREDSTAVLJA TOCO: NOVO OSVJEŽENJE NA TRŽIŠTU

Jamnica je prošle godine na tržište plasirala Toco, osvežavajuće piće s 10% udjela voća i povrća, koje je privuklo pažnju potrošača. Ovaj niskoenergetski negazirani napitak s prirodnim sastojcima nudi kreativne kombinacije voćno-povrtnih okusa, kao i doprinos nutritivnoj funkcionalnosti zahvaljujući dodanim vitaminima. Toco je rezultat suradnje multidisciplinarnog tima Jamnice koji je bio uključen u sve faze razvoja proizvoda, od koncepta i imena, do recepture i identiteta brenda.

Proizvodnja Toca odvija se u Jamničinom pogonu Jana, smještenom u blizini Jastrebarskog, na novoj i tehnološki najsuvremenijoj aseptičkoj liniji vrijednoj 11,5 milijuna eura. Ovo je još jedan dokaz vrhunske inovativnosti Jamnice koja prati svjetske trendove i nastoji udovoljiti potrebama potrošača. Toco se ističe svojim niskim kalorijskim sadržajem, s manje od 20 kcal/100 ml, čime spada u kategoriju pića niske energetske vrijednosti. Ovo ga čini odličnim izborom za one koji žele smanjiti unos kalorija, dok istovremeno uživaju u kreativnoj kombinaciji voća i povrća, finom okusu i funkcionalnosti vitamina. Važno je istaknuti da Toco ne sadrži konzervanse, umjetne arome niti bojila, što ga čini kvalitetnim izborom.

Jedna od prednosti Toca je i njegov smanjeni udio šećera u usporedbi s drugim sličnim pićima. Sa sadržajem manjim od 5g šećera na 100 ml proizvoda, Toco odgovara trendu smanjenja šećera u pićima. Osim toga, Toco pruža značajan nutritivni doprinos zahvaljujući dodanim vitaminima koji su ključni za normalno funkcioniranje organizma. Na primjer, Toco s okusom crvene naranče, avokada i cikle sadrži vitamine C, A, B6 i B12, dok Toco multivitamin obuhvaća vitamine C, A, niacin, E, B5, B6, tiamin, B9, biotin i B12. Toco s okusom naranče, nektarine i mrkve sadrži vitamine C, A i E. Uzimajući u obzir preporučeni dnevni unos vitamina, Toco proizvodi u 200 ml pokrivaju 15% tog unosa, čime postaju značajan izvor vitamina u prehrani.

Martina Hajtud, voditeljica robnih marki u Jamnici, istaknula je da je Toco idealan izbor za proslave i zabave kod kuće i na otvorenom, druženja s prijateljima i obitelji ili na poslu. Ovaj inovativni napitak pruža osvježenje bez viška kalorija i donosi bogate okuse voća i povrća, uz dodatak vitamina koji su važni za očuvanje zdravlja.

Toco je još jedan uspjeh Jamnice u razvoju inovativnih proizvoda i potvrda njihove vodeće pozicije na tržištu. Njihov stručni tim je pažljivo osmislio i proizveo Toco, što je rezultiralo napitkom koji udovoljava zahtjevima suvremenih potrošača i njihovim željama za zdravijim i ukusnim alternativama. Jamnica i Toco nastavljaju postavljati visoke standarde u industriji pića te razvijati inovativne proizvode s ciljem zadovoljenja potreba potrošača.