Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Polikliniku Bagatin kao strateškog partnera Digitalnog inovacijskog inkubatora.

S obzirom na njihovu uspješnu priču i pozicioniranje kao vodeće klinike u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te za razvoj stručnjaka, drago nam je što će studenti upravo u suradnji s Poliklinikom Bagatin razvijati primjenjiva inovativna rješenja u području medicinskog turizma.

POVIJEST

Utemeljena davne 1995. godine kao Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju od strane prof.dr.sc. Marija Bagatina, svjetski priznatog maksilofacijalnog i plastičnog kirurga. Godine 2006. doktor medicine Dinko Bagatin, čija je specijalnost opća i plastična kirurgija, te doktor Tomica Bagatin, maksilofacijalni kirurg, zajedno s Ognjenom Bagatinom, preuzimaju Polikliniku i uspješno nastavljaju koračati putem koji je započeo njihov otac.

Poliklinika Bagatin kontinuirano širi svoj tim koji čine 104 „Bagateamca“, od čega su 85 posto žene.

LOKACIJE

Na tri lokacije u dva hrvatska grada, Zagrebu i Splitu, nudi se više od 250 usluga. Iskustvom i predanošću, uz cjelovitu brigu i doživljaj pet zvjezdica, Poliklinika Bagatin njeguje odnos s klijentima za cijeli život.

U Green Gold Toweru, iznad hotela DoubleTree by Hilton u Zagrebu, na gotovo 900 kvadrata nalaze se odjeli dermatologije, stomatologije i kozmetologije. Poliklinika Bagatin na raspolaganju ima najmoderniji laser centar u regiji, Centar za oblikovanje tijela te dermatološke stručnjake za rješavanje svih problematika kože. Godine 2015. otvoren je stomatološki odjel koji pruža estetsku stomatologiju, oralnu kirurgiju, implantologiju te 3D dijagnostiku.

Druga Poliklinika u Zagrebu, u Folnegovićevoj ulici više od 20 godina nudi usluge maksilofacijalne, opće i plastične kirurgije. Uz četiri glavne ordinacije, dvije operacijske sale, dvije opservacije, u sklopu nove kirurgije nalazi se i apartman za klijente koji ne dolaze iz Zagreba i/ili Hrvatske.

Početkom 2019. Poliklinika Bagatin otvorila je svoja vrata na trećoj lokaciji – u Splitu gdje se klijenti mogu naručiti za usluge iz stomatologije, kozmetologije i estetske dermatologije.

NAGRADE

Najbolja međunarodna klinika za estetsku kirurgiju 2017. prema IMTJ-u
Najbolja klinika za dermatologiju u Europi za 2018. godinu
Najbolja međunarodna klinika za estetsku kirurgiju 2019. prema IMTJ-u
Najbolja korisnička podrška

CERTIFIKATI

Već pet godina (od 2017.) Poliklinika Bagatin je ponosni vlasnik ISO 9001:2015 certifikata za kvalitete, a posjeduje i TEMOS certifikat kvalitete u međunarodnoj njezi pacijenata i izvrsnosti u medicinskom turizmu.

ZANIMLJIVO ZA STUDENTE               

Zadatak studenata u kojem trebaju osmisliti set proizvoda, usluga i kompletan customer journey/experience u području medicinskog turizma za klijente stranih tržišta iznimno je bitan Poliklinici Bagatin zbog stranih klijenata. Naime, Poliklinici Bagatin udio stranih klijenata povećava se iz godine u godinu. Prije koronavirusa rast je bio strelovit – čak 50% više u broju jedinstvenih klijenata. Polikliniku Bagatin godišnje posjećuju klijenti iz više od 50 zemalja, a najviše iz susjednih zemalja poput BiH, Slovenije, Austrije, Njemačke i Švicarske. Prije pandemije, uz prethodno navedene, najveći broj stranih klijenata bio je iz SAD-a, Kanade i Australije.

U Poliklinici Bagatin radi čak 10% studenata koji su zaposleni u odjelima kontaktnog centra, ljudskih resursa, logistike, marketinga i recepcije. Kontinuirano se traže mlade snage koje imaju interesa prema segmentima health & beauty industrije te zajedno s Poliklinikom Bagatin žele rasti i širiti svoja znanja.