Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Pevex kao strateškog partnera Digitalnog inovacijskog inkubatora.

Ponosni smo što će se putem Digitalnog inovacijskog inkubatora povezati talentirani mladi ljudi iz cijele Hrvatske i vodeće regionalne kompanije. Tijekom projekta, studenti će razvijati inovativna rješenja te odgovarati na izazove budućnosti različitih industrija, a drago nam je što možemo reći da industriju maloprodaje predstavlja upravo Pevex – prvi hrvatski trgovački lanac koji posluje u svim krajevima Hrvatske.

U 23 grada sa svojih 27 prodajnih centara, Pevex je istinski lider u segmentu izgradnje, opremanja i uređenja doma i vrta. U njemu se mogu pronaći proizvodi iz sedam različitih programa i birati između 60.000 artikala. Osim što su orijentirani na potrebe svih svojih 2.100 zaposlenika, poznati su i po društveno odgovornom poslovanju kojeg provode u svim segmentima društva, počevši od onih najosjetljivijih.

Pevex je danas sinonim za uspješnu hrvatsku priču. Brzorastuća, dinamična tvrtka koja zaposlenicima pruža brojne benefite poput edukacija, sistematskih pregleda, sustava stimulacija i nagrada te drugih materijalnih i nematerijalnih prava čine je jednom od najpoželjnijih poslodavaca u Lijepoj Našoj.  Također, Pevex je i poslodavac koji razumije potrebe učenika i studenata te im omogućuje stjecanje njima tako važnog radnog iskustva. Tijekom cijele godine zainteresiranim učenicima i studentima omogućuje strukturiranu praksu u prodajnim centrima te u različitim odjelima stručnih službi. Smatraju da kao poslodavac imaju i svojevrsnu obvezu sudjelovati u njihovom razvoju te se rado odazivaju na različite učeničke i studentske projekte i događanja.

Upravo zbog važnosti razvoja budućih snaga, kako kažu, tvrtka Pevex je počašćeni partner Instituta za inovacije na projektu Digitalni inovacijski inkubator. Od iznimne važnosti je pripremiti studente na budućnost koja je pred njima, a na ovom projektu razvijaju određena znanja i vještine kao i poduzetnički duh koji su iznimno bitni za osobni i profesionalni napredak. Za razvoj kreativnog potencijala mladih, ali i pozicioniranje tvrtke Pevex kao poželjnog poslodavca među mladima, iznimno je značajna sinergija mladih talenata, Instituta za inovacije i tvrtke Pevex na projektu Digitalni inovacijski inkubator.